Bedrijfskleding

Met de juiste kleding werkt men prettiger. Dat geldt voor iedereen, ook in de bouw, langs de weg, in de industrie. Maar juist voor mensen die in deze branches werken moet werkkleding zowel comfortabel als functioneel zijn. Het dragen van bedrijfskleding sluit aan bij de uitstraling van uw organisatie en wij helpen u dan ook graag verder met deskundig advies. Werkkleding staat voor degelijke en functionele kleding waarin de uitstraling van de organisatie uitgedragen wordt. Alle werkkleding kan uiteraard voorzien worden van het bedrijfslogo door middel van borduren, bedrukken of transferdruk.

Bedrijfskleidng Rom88 en Tricopr Workwear

JG reclame & promotie werkt met het assortiment werkkleding van het merk Rom88 en de Tricorp Workwear lijn. Hierdoor leveren we kwalitatief goede producten. Van  deze leveranciers hebben we de beste en mooiste producten opgenomen in ons assortiment. U hoeft deze schifting niet meer te maken, dat hebben wij voor u al gedaan.

De werkkleding van Tricorp en Rom88 staat voor: sterk, duurzaam comfortabel en representatief. Alle werkkleding kan uiteraard voorzien worden van het bedrijfslogo door middel van borduren, bedrukken of transferdruk.JG Reclame levert werkkleding aan bedrijven van diverse omvang, werkzaam in diverse bedrijfstakken bijvoorbeeld in de bouw en installatie, groenvoorziening, gezondheidszorg, security, grond-, weg-, en waterbouw, transport en logistiek.

Maatwerk in bedrijfskleding

Wij begeleiden u en uw medewerkers bij de keuze voor de juiste kleding of specifieke werkkleding. Aan de hand van samples of tijdens een passessie stellen wij bij u in het bedrijf of bij ons in de showroom de kledingmaten van uw medewerkers vast. Kleding, veiligheidsschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen en logo's houden wij naar uw wens en behoefte op voorraad. Logo's brengen wij zelf aan op uw bedrijfskleding, hierdoor kunnen wij u een korte levertijd garanderen. Om u nog meer tijd te besparen, kunnen wij de kleding en de schoenen per persoon verpakken en desgewenst bij uw medewerkers thuis laten bezorgen.
Het bedrukken en/of borduren van uw logo is bij ons snel geregeld en wij leveren gegarandeerd tegen scherpe prijzen. Neem contact met ons op voor een gedegen advies, afspraak in onze showroom of afspraak bij u aan huis.