Tricorp Workwear

​JG reclame & promotie is dealer van Tricorp Workwear. Tricorp is een absoluut topmerk met een bijzondere lijn werkkleding voor werknemers in de bouw, industrie en logistiek. JG reclame levert deze degelijke en fuctionele werkkleding gecustomized voor jouw bedrijf of organisatie. Met Tricorp Workwear bieden we werkkleding zoals werkkleding uiteindelijk is bedoeld: veilig, sterk, comfortabel, duurzaam, ergonomisch gestyled. 

Tricorp Workwear 

JG reclame & promotie werkt met assortiment werkkleding van de Tricorp

Workwear lijn en het merk ROM88, deze werkkleding staat voor: veilig, sterk, comfortabel, duurzaam, ergonomisch gestyled. Daar waar vereist voldoet aan de aller strengste normeringen.Met specifieke pakketten voor werknemers in bouw, industrie en logistiek. Ook is er binnen de Tricorp workwear een eigen werkkledinglijn voor schilders en stukadoors.

High Visibility

Een zeer bijzondere plaats in de Tricorp Workwear lijn neemt onze High Visibility in. Een ijzersterke werkkleding collectie met als doel veiligheid waarin zichtbaarheid van het grootste belang is.

Tricorp Workwear voldoet aan nationale en internationale veiligheidsstandaarden. Maar een werkkleding collectie ook met een hoog draagcomfort en van hoge kwaliteit. Daarnaast vind in de totale TRICORP WORKWEAR collectie de meeste innovaties plaats. Niet in het minst uiteraard vanwege de vaak specifieke en zware eisen die aan deze kleding worden gesteld.

Tricorp Casual

Robuust, confortable en duurzaam. Een werkkledinglijn van T-shirts, polo’s, sweaters en andere basics met een casual look. Ook na intensief dragen en wassen ziet de kleding er representatief uit. De tricoprp casual lijn bestaat uit een zeer ruim assortiment aan vaste kleuren en modellen zodat de jarenlange continuïteit van een kledingpakket gewaarborgd blijft. Maar uiteraard wordt er ook ingespeeld op de actuele trends en ontwikkelingen in de markt met frisse nieuwe kleuren en eigentijdse pasvormen. TRICORP CASUAL is eigenlijk onmisbaar als merk voor basic werkkleding waar zware eisen aan gesteld worden.
Alle werkkleding kan uiteraard voorzien worden van het bedrijfslogo dit door middel van een transferdruk, bedrukking of borduring. Graag adviseren wij wat het beste is voor u bedrijf en voor de bedrijfskleding.