Reclame en promotie

Promotiekleding

Promotionele kleding draagt bij aan een representatieve uiting van een organisatie. Deze kleding moet passen bij de trend van het moment en aansluiten bij de activiteit waarbij het gedragen moet worden, van een sportief bedrijfuitstapje tot aankleding van promotie-team op een evenement, uiteraard voorzien logo.  JG reclame en promotie heeft een ruim assortiment aan promotionele textiel en vertegenwoordigd o.a. de merken; Lemon&Soda, Gildan, ANVIL, Stedman, Bella + Canvas en ROM88

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn de producten die bij uitstek geschikt zijn om uw naam en/of logo stijlvol te presenteren en daarmee uw waardering te laten blijken bij uw relaties. JG reclame & promotie heeft een breed aanbod in relatiegeschenken in elke catagorie, aantal en budget. Het leveren van creatieve en kwalitatieve producten staat bij ons voorop!
Een aantal voorbeelden van relatiegeschenken zijn: horloges, klokken, tassen, paraplu's, schrijfsets, lederen schrijfmappen, golfaccessoires, multi-tools, bureausets, jassen, etcetc.

Promotieartikelen

Bij JG reclame & promotie vindt u een scala aan promotieartikelen, premiums en give-away producten. De mogelijkheden in deze productgroep zijn grenzeloos, er is dus altijd een artikel dat aansluit bij uw actie en/of branche. JG reclame & promotie heeft een breed assortiment, kent de mogelijkheden en heeft altijd wel een passend product dat bij u past!
Voorbeelden van producten zijn: balpennen, memoblokjes, sleutelhangers, aanstekers, keycords, stress-items, lampjes, snoepgoed, waterflesjes, etc.

Bedrijfskleding

Werkkleding staat voor degelijke en functionele kleding waarin de uitstraling van de organisatie uitgedragen wordt. JG reclame & promotie werkt met assortiment werkkleding van het merk Rom88 en de Tricorp Workwear lijn, deze werkkleding staat voor: sterk, duurzaam comfortabel en representatief. Alle werkkleding kan uiteraard voorzien worden van het bedrijfslogo door middel van borduren, bedrukken of transferdruk.

Reclame producten

Als u op zoek bent naar een manier om uw bedrijf of winkel onder de aandacht van passerend verkeer of wandelend winkelpubliek te brengen. Of om hen op een bepaalde actie of aanbieding te attenderen zijn er vlaggen met verschillende soorten vlaggendoek. Afhankelijk van o.a. de masthoogte en de toepassing kan JG reclame & promotie u adviseren, kijkend naar uw promotie- en bedrijfsdoelstellingen maken we dan een passend voorstel.

Met behulp van digitale vlaggendruk techniek is het mogelijk om ook kleine oplages te leveren tegen een betaalbare prijs.

USB-memorysticks

Lancering van uw nieuwe product, een beurspresentatie, sales promotion. Met een USB Memory Stick komt uw merk en boodschap uitstekend over bij uw klanten. Van een adreswijziging tot uitvoerige informatie over producten of diensten. het is mogelijk met een USB stick.