Promotieartikelen

U krijgt ze ongetwijfeld zelf ook wel eens van uw zakenrelaties: relatiegeschenken en promotieartikelen. Soms is dat een pen met een bedrijfsnaam die dan toevallig op uw bureau blijft liggen. En die u zelf gebruikt. Of wellicht een USB-stick die toch wel heel handig is om even gauw wat bestanden over te zetten. Ondertussen blijft die bedrijfsnaam in uw gedachten. Zo werkt het andersom natuurlijk precies zo.  

Promotieartikelen bij JG Reclame & Promotie

Bij JG reclame & promotie vindt u een scala aan promotieartikelen, premiums en give-away producten. De mogelijkheden in deze productgroep zijn grenzeloos, er is dus altijd een artikel dat aansluit bij uw actie en/of branche. JG reclame & promotie heeft een actueel assortiment, kent de mogelijkheden en heeft altijd  een geschikt product dat bij uw doelgroep en doelstelling past.

Verhoog uw naamsbekendheid

Promotieartikelen en premiums zijn ideaal om in te zetten als onderdeel van een geslaagde campagne. Doordat alle producten te bedrukken zijn met uw logo en/of bedrijfsnaam en u deze dus aan uw huisstijl kunt aanpassen, zal uw naam langer blijven hangen. Wanneer u binnenkort een beurs op het programma heeft staan en u wilt uw bedrijf goed onder de aandacht brengen bij uw klanten en prospects dan kunt u niet zonder de promotieartikelen van JG Reclame. Door jarenlange ervaring weten wij wat werkt om uw naamsbekendheid te verhogen. Bij ons vindt u mainstream producten zoals balpennen, memoblokjes, sleutelhangers, aanstekers en keycords, maar ook de meer high tech gadgets als draadloze opladers en memory sticks. Wij kunnen snel inspelen op uw wensen. Voor iedere onderneming, bedrijfstak of persoonlijke voorkeur of afstemming op uw campagne of evenement hebben wij geschikte promotieartikelen. We stellen de hoogste eisen aan onze artikelen en bedrukking, zodat u de beste kwaliteit ervaart. Met een promotioneel artikel zet u niet alleen uw klanten, maar ook uw organisatie op onvergetelijke wijze in het zonnetje.

Kijk in onze catalogus of kom langs in onze showroom in Huissen waar u voor de deur parkeert en de koffie altijd vers is.