Over JG Reclame & Promotie

Organiseert u een internationale beurs, een sportief team building dagje of een open dag in uw vernieuwde showroom? Wat heeft u dan overal en altijd nodig? Promotieartikelen en promotie kleding die recht doen aan de waarden van uw bedrijf. Waar vindt u deze artikelen? Bij JG Reclame & Promotie in Huissen.

Kwaliteit

JG Reclame & Promotie levert promotionele kleding, promotieartikelen en duurzame werkkleding met als belangrijkste waarde: kwaliteit. Zo zoekt eigenaar Jan Gerritsen zelf de beste pennen uit die het lekkerste schrijven.
“Een relatiegeschenk geef je om een ander blij te maken en dat doe je met een cadeau dat een tijd lang mee gaat. Ik ken mijn collectie door en door en sta honderd procent achter mijn producten.”

Dichtbij en betrouwbaar

Waarom zou je werkkleding en relatiegeschenken bestellen bij een bedrijf aan de andere kant van het land als je het ook bij Jan Gerritsen in uw eigen regio kunt doen? JG onderscheidt zich door zijn persoonlijke aanpak: dichtbij, bereikbaar en betrouwbaar. Heeft uw nieuwe collega aankomend weekend een outfit nodig in de huisstijl van uw bedrijf? Laat hem even langskomen in de showroom in Huissen en zijn kleding is ruim op tijd bedrukt en geleverd. U parkeert voor de deur. 

Promotie en relaties zijn de spil van elk bedrijf

Waar draait het in elk bedrijf om? Zichtbaar zijn, herkend worden en goede relaties met uw klanten, leveranciers en werknemers. Om gezien te worden, heeft u een herkenbare huisstijl die mooi uitkomt op de promotieartikelen van JG reclame. Organiseert u een beurs, een congres of een promotie event bij u in het bedrijf? U belt of mailt ons vandaag en binnen no time heeft u de artikelen binnen waarmee u goed voor de dag komt. Dat geldt ook voor relatiegeschenken die u in principe altijd op voorraad wilt hebben maar die vooral rond de feestdagen niet mogen ontbreken. Een goede fles wijn hoort in een mooie wijnkoeler en gaat open met een robuuste flesopener. Alle geschenken die JG reclame levert, zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een goed gevoel bij de ontvanger.